«Du har gjort ett fantastiskt bra jobb hos oss i Veddige! Du byggde upp ett bra förtroende och arbetsrelation med alla; både mig och alla ”på golvet”. Imponerande. Det du och Gert (Underhållschef) gjorde tillsammans är helt föredömligt och vad säkert många trodde var «omöjligt».»

Mike Olsson, Fabrik chef / Plant Manager, Strangbetong, avd. Veddige
Gisle Ødemotland

«Effektiv og lærerik prosess der alle ble involvert og fikk forståelse og eierskap til hvorfor LEAN kan forbedre oss på mange områder. Resultatet ble store forbedringer i effektivitet samt økt trivsel på arbeidsplassen. Tom driver effektivt prosessen fremover og holder stø kurs.»

Gisle Ødemotland, Managing Director, JB Well Solutions AS

Om Lean Freelance

Over 20 års erfaring med å implementere kontinuerlig forbedring i Skandinaviske virksomheter.

LEAN Freelance Consulting AS har ervervet stor kompetanse i fra mange forskjellige typer virksomheter og store konsulentselskaper i Skandinavia. Virksomheter som har oppnådd betydningsfulle resultater og verdens klasse i sitt felt. Erfaringen i fra implementasjon og utfordringene vi har møtt, er også vår lærdom som har eskalert til utvikling av innholdet i vår prosessmodell. Vår modell kvalitetssikrer at kunden iverksetter kontinuerlig forbedring med størst mulig oppnåelse av målsatt resultat.

Vi er et kompetanse-cluster av motiverte freelancers som lever av kundens resultater.

Vi er sertifisert i:

PRINCE2 Foundation certificate:
AXELOS Global Best Practice

Logoen til Prince 2

Vårt team

Tom Helgesen
Tom HelgesenSenior Management Consultant
Tom er grunder, og har over 20 års erfaring med å implementere LEAN i Skandinavisk industri. Han sitter i ressursgruppen LEAN-FORUM Stavanger. Hans fokus er der verdiskapningen utføres.
Oddbjørn Johnsen
Oddbjørn JohnsenSenior Management Consultant
Oddbjørn Johnsen er tidligere Director Continuous Improvement i ConocoPhillips. Han var ansvarlig for utforming og implementering av en global kontinuerlig forbedringskultur i selskapet. Han har over 30 års erfaring fra olje- og gassnæringen hvorav de siste 20 år med LEAN Six Sigma forbedringer.

Nettverk og freelancere

Gert Frick
Gert FrickSenior LEAN Spesialist
Gert har jobbet med LEAN i bilindustrien, GM / Saab, Scania og nå på Volvocars i mer enn tretti år. Han har også jobbet flere år som konsulent og VD i et japansk selskap, JMAC Scandinavia (Japan Management Association Consultants), med implementering av LEAN i andre bransjer Ex. Prosessindustri, sykehus og servicebedrift. Gert er spesialist blant annet på LEAN Ledelse og helhet i LEAN prosessen. Gert jobber i dag som Director Volvo Car Manufacturing System VCMS og vil i høst være en del av vårt team og tilgjengelig for oppdrag.

Ronny Wilkersson
Ronny Wilkersson Eier og Senior consultant, Simonsson & Widerberg Lean Consulting AS
Ronny har 25 års erfaring med å implementere Lean-produksjon på internasjonalt nivå. Både som LEAN leder i bedrifter og som konsulent. Han har erfaring fra mange forskjellige stillinger innen bransjen. Som operatør, teamleder, produksjonsleder, kvalitetsleder, utviklingsleder, senior Lean Change Manager, samt å være en Lean-konsulent innen prosess-, stål-, mat-, bil- og energibransjen.
Odd G. Hagen
Odd G. HagenSr. Organisasjonspsykolog, Organisasjonspsykologene AS
Odd G. Hagen har mer enn 20 års erfaring som konsulent. Han har vært prosjektleder for flere store lederutviklingsprosjekter både i offentlig og privat sektor – nasjonalt og internasjonalt.

BLI MED I VÅRT TEAM SOM FREELANSER!

Jobber du med organisasjonsutvikling og forbedringsprosesser og har tanker om å starte for deg selv? Eller er du allerede selvstendig, men savner å være en del av et større nettverk? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg!

I vårt team ønsker vi flere selvstendige freelancere som jobber under samme selskapsfane. Gjennom dette skapes økt kompetanseutvikling, administrative fordeler, representasjon under LEAN Freelance Consulting (om ønsket) og et nettverk av fagkonsulenter med samme interesser. Ved oppdrag som krever flere ressurser, kan vi enkelt danne team.

Ta kontakt for en uforpliktende prat!