«Du har gjort ett fantastiskt bra jobb hos oss i Veddige! Du byggde upp ett bra förtroende och arbetsrelation med alla; både mig och alla ”på golvet”. Imponerande. Det du och Gert (Underhållschef) gjorde tillsammans är helt föredömligt och vad säkert många trodde var «omöjligt».»

Mike Olsson, Fabrik chef / Plant Manager, Strangbetong, avd. Veddige
Gisle Ødemotland

«Effektiv og lærerik prosess der alle ble involvert og fikk forståelse og eierskap til hvorfor LEAN kan forbedre oss på mange områder. Resultatet ble store forbedringer i effektivitet samt økt trivsel på arbeidsplassen. Tom driver effektivt prosessen fremover og holder stø kurs.»

Gisle Ødemotland, Managing Director, JB Well Solutions AS

Om Lean Freelance

19 års erfaring med å implementere kontinuerlig forbedring i Skandinaviske virksomheter.

LEAN Freelance Consulting AS har ervervet stor kompetanse i fra mange forskjellige typer virksomheter og store konsulentselskaper i Skandinavia. Virksomheter som har oppnådd betydningsfulle resultater og verdens klasse i sitt felt. Erfaringen i fra implementasjon og utfordringene vi har møtt, er også vår lærdom som har eskalert til utvikling av innholdet i vår prosessmodell. Vår modell kvalitetssikrer at kunden iverksetter kontinuerlig forbedring med størst mulig oppnåelse av målsatt resultat.

Vi er et kompetanse-cluster av motiverte freelancers som lever av kundens resultater.

Vi er sertifisert i:

PRINCE2 Foundation certificate:
AXELOS Global Best Practice

Logoen til Prince 2

Vårt team

Tom Helgesen
Tom HelgesenSenior Management Consultant
Tom er grunder, og har over 19 års erfaring med å implementere LEAN i Skandinavisk industri. Han sitter i ressursgruppen LEAN-FORUM Stavanger. Hans fokus er der verdiskapningen utføres.

Nettverk og freelancere

Ronny Wilkersson
Ronny Wilkersson Eier og Senior consultant, Simonsson & Widerberg Lean Consulting AS
Ronny har 25 års erfaring med å implementere Lean-produksjon på internasjonalt nivå. Både som LEAN leder i bedrifter og som konsulent. Han har erfaring fra mange forskjellige stillinger innen bransjen. Som operatør, teamleder, produksjonsleder, kvalitetsleder, utviklingsleder, senior Lean Change Manager, samt å være en Lean-konsulent innen prosess-, stål-, mat-, bil- og energibransjen.
Odd G. Hagen
Odd G. HagenSr. Organisasjonspsykolog, Organisasjonspsykologene AS
Odd G. Hagen har mer enn 20 års erfaring som konsulent. Han har vært prosjektleder for flere store lederutviklingsprosjekter både i offentlig og privat sektor – nasjonalt og internasjonalt.

BLI MED I VÅRT TEAM SOM FREELANSER!

Jobber du med organisasjonsutvikling og forbedringsprosesser og har tanker om å starte for deg selv? Eller er du allerede selvstendig, men savner å være en del av et større nettverk? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg!

I vårt team ønsker vi flere selvstendige freelancere som jobber under samme selskapsfane. Gjennom dette skapes økt kompetanseutvikling, administrative fordeler, representasjon under LEAN Freelance Consulting (om ønsket) og et nettverk av fagkonsulenter med samme interesser. Ved oppdrag som krever flere ressurser, kan vi enkelt danne team.

Ta kontakt for en uforpliktende prat!